woensdag 23 december 2009

NAC gaat gesprek aan met KNVB

NAC krijgt binnenkort een delegatie van de KNVB op bezoek. Beide partijen gaan een gesprek aan om het onderlinge begrip te vergroten. Bij dit gesprek zullen ook afgevaardigden van de Clubraad aanwezig zijn.

We zien op dit moment elke week wel incidenten in de stadions in Nederland, maar alleen NAC lijkt steeds erg zwaar gestrafd te worden. NAC wil overigens niet in gaan op deze willekeur van de KNVB: "Wij kunnen helaas niet ingaan op de beoordeling van andere incidenten." Aldus Willem Reijn, die gisteren weer actief vragen kon beantwoorden op het NACForum, na 7 weken ingesneeuwd te zijn.

15 opmerkingen:

  1. De straffen die NAC gehad heeft zullen vast wel enigszins terecht zijn, maar dat neemt niet weg dat er in andere gevallen (lees: voorwerpen gooien, wekelijkse spreekkore, vuurwerk bij Twente en Ajax oa) ook met dezelfde maat gemeten moet worden!

    Wat dat betreft heeft het bestuur groot gelijk als ze dit ngo eens onder 4 ogen willen aankaarten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gisteren bij Feyenoord: Volgens mij had iedereen wel vuurwerk vast. Benieuwd wat de maatregelen zullen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ruben@hoekie B

    Inderdaad, ik heb fakkels gezien en er werden verschillende nitraten afgestoken of iets dergelijks. Dat de KNVB maatregelen neemt tegenover NAC heb ik in principe geen moeite mee. Want regels zijn regels, alleen moet de KNVB wel consequent zijn. En dat zijn ze in mijn ogen veelste willekeurig. Ben benieuwd wat ze te melden hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat te denken van de twee flesjes jagermeister die naar de keeper van go ahead werden gegooid, past totaal niet bij een club als heracles maar aanpakken moeten ze ze, daar gooi je iemand mee dood!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. was wel een mooi gezicht gisteren bij feyenoord-az met al dat vuurwerk, eigenlijk belachelijk dat de knvb dit soort dingen verbied.

    maar als wij voor zo'n soort actie een hoge boete, en bij een tweede keer een wedstrijd zonder publiek krijgen, moet de knvb nu consequent zijn, en feynoord op zijn minst een hoge boete geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ja gaat nerges over dat ze de ene club wel beboeten en de ander niet. Met die flesjes jagermeister helemaal en in de kuip was gister ook veel vuurwerk idd.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Als ze bij NAC nou slim zijn, zetten ze alle incidenten die bij andere clubs hebben plaatsgevonden onder elkaar. Van de jagermeister tot het vuurwerk, van alle spreekkoren tot de stadionbrand in Groningen. Een paar kopietkjes van draaien, nietjes er doorheen rammen, aan de heren van de geven en achterover gaan zitten. 'Leg maar uit KNVB, waarom wij wel en zij niet". Verder nergens over lullen, want dat is allemaal bijzaak. Antwoord van de knvb ben ik erg benieuwd naar. En nou niet weer beginnen over Calimero-gedrag: dit is en blijft meten met twee maten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Helemaal met voske eens..... laat ze dat maar eens uitleggen!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. En terecht dat NAC dit doet, en hopelijk haalt het wat uit.
    Het moet maar is afgelopen zijn met altijd maar NAC te straffen en anderen niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @ voske, doe normaal man. Laten we gewoon ons bezig houden met onze eigen club, wat kan mij het schelen dat ze in groningen een plee rol in brand hebben gestoken en bij feyenoord een paar rotjes hebben afgestoken en dat een fortunna supporter 2 scheten en een boer heeft gelaten. Kinderachtig gedoe. Echt verschikkelijk dat er supporters zijn die andere erbij willen naaien, lekker bezig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. @anoniem@voske

    Doe normaal man? Erbij willen naaien? Wat ben jij voor dom stuk vlees? Interessert me de rozen wat andere clubs voor straf krijgen. Ik wil alleen dat mijn club niet telkens gestraft wordt voor zaken waar anderen mee weg komen. Laat me raden: je bent een Anoniempje uit Stilburg? Of een 'nieuwe-generatie-NAC-supporter'? Zo één die tijdens de wedstrijd alleen maar tegen zn breezer- vriendinnetje zit aan te rijden en het verder zal jeuken wat er met NAC gebeurt. Lekker bezig! En de groeten uit Breda.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. idd, tegen gas tegen die veraders uit zeist, als wij een scheet laten en boe roepen krijgen we een boete, in rotterdam word de keeper bekogeld met ijsballen en strijkers en dat kan allemaal zomaar, in Almelo worden glazen flessen gegooit!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Pff, krijgen we dat weer, als je niet in het straatje mee praat ben je geen echte supporter... zucht. Nou prima knul wat jij vindt en wild. Ik vindt het belachelijk bij elke fakkel die afgestoken wordt vingertjes wijzen en op elk nieuwsitem er iets over weg zetten. Ik vindt dat uitterst kinderachtig. Jij bent waarschijnlijk zn pubertje die als die bij de directeur moeten komen, gelijk gaat zeggen, maar pietje en jantje deden het ook hoor. Kijk gewoon naar jezelf.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. @Pff

    Jaja, lezen is een kunst. Ter info: dit nieuwsitem gaat over dit onderwerp. Vandaar dat er op wordt gereageerd. Zo werkt dat bij een forum. De rest wat je schrijft slaat trouwens ook nergens op. Groeten van Jantje en Pietje

    BeantwoordenVerwijderen