maandag 30 november 2009

Maaskant: "Terugkijken op prima wedstrijd"

Ondanks het verlies van zijn ploeg was trainer Robert Maaskant gisteren na afloop niet ontevreden met wat hij gezien had. NAC had delen van de wedstrijd gecontroleerd, maar verloor uiteindelijk met 3-1.

Maaskant: "We hebben genoeg kansen gecreƫerd en we hadden die gelijkmaker ook verdiend, maar helaas, hij viel niet. Desondanks kunnen we terugkijken op een prima wedstrijd. Alleen hadden we na rust even een fase waarin ons spel wat minder was, mede waardoor we op achterstand kwamen. Bijzonder spijtig."

Aanstaande vrijdag wacht de thuiswedstrijd tegen Sparta, die 'gewoon' weer gewonnen moet worden.

6 opmerkingen:

1. Tja, NAC heeft in de eerste helft een aantal niet te missen kansen gehad. Leo die had moeten scoren ipv afleggen op Amoah, Amoah die wat tegenviel en Kwakman die zijn wedstrijd niet had.
    Jammer, maar op naar de volgende wedstrijd.

BeantwoordenVerwijderen
  2. Mwah, ik kijk terug op een matige wedstrijd waarin men elkaar niet begreep en passes vooral niet aankwamen. Desondanks hadden we inderdaad een punt verdiend, want het initiatief lag de hele wedstrijd bij ons.

3. Het had de andere kant op kunnen gaan, erg jammer dat het gat met utreg nu 5 punten is... terwijl we bij winst de kazen op 1 punt genaderd zouden zijn.

Seizoen is gelukkig nog lang, vrijdag reken ik op 3 punten.

4. Prima wedstrijd? Vreemd want we hebben volgens mij verloren.

5. Prima wedstrijd, helaas zonder punten, maar als je vooraf met 1 punt tevreden zegt te zijn heb je dus gisteren ook maar 1 punt verloren.

Jammer dat Reuser er zo laat pas in kwam. Het leek een beetje op een tijdrek-wissel, terwijl we toch echt achter stonden. Ik weet niet wat Maaskant in zo'n korte tijd nog van z'n wissel verwacht.

6. Leo was de gevaarlijkste NAC'er. Ik ben iedere keer weer blij dat ie bij ons speelt en niet bij onze tegenstanders.. Die ballen legde hij inderdaad niet goed terug. Heel jammer maar het geeft aan dat hij probeert een echte teamspeler te worden.
    En iedereen mag zeuren over Amoah maar hij had er toch maar mooi weer eentje netjes inliggen.. Het leek allemaal weer simpel maar hij scoorde toch maar weer mooi. Ik ben blij dat we hem hebben. Cairo in de spits lijkt me stukken minder...