maandag 23 november 2009

NAC gelijk tegen NEC

Voor de koekenbakkers die het niet wisten, NAC heeft zaterdag met 3-3 gelijk gespeeld tegen NEC. In een fouten- en doelpuntenfestijn kwam NAC met 0-1 achter door Vlemminx na een snel genomen vrije trap. Na goed doorzetten door Feher op rechts was het Wellenberg die middels een eigen doelpunt voor 1-1 zorgde. In de 2e helft kwam NAC weer op achterstand. Het was Said Ntinogwat die te veel ruimte kreeg van Zwaanswijk en de bal schitterend in de kruising schoot.

NAC liet het er niet bij zitten en boog de achterstand om in een 3-2 voorsprong. Het was twee keer raak via Amoah. NAC kon helaas niet lang genieten van de voorsprong, enkele minuten later was het weer Said die gelijkmaakte. Deze keer werkte hij een vrije trap achter Ten Rouwelaar. Het was geen beste wedstrijd, maar wel een vermakelijke!