zondag 6 december 2009

Autocombi jong de Graafschap uitverkocht

De 288 kaarten voor de autocombi voor jong De Graafschap - NAC waren binnen een aantal uurtjes uitverkocht. Voor de busreis zijn nog maar enkele kaartjes verkrijgbaar via de SV. In totaal zullen er op 23 december zo'n 600 supporters afreizen richting Doetinchem.

27 opmerkingen:

  1. denk wel meer e wij gaan gewoon kaartjes zijn al geregeld plek zat

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog niet eens zo'n hele ongunstige omwisselplek. Tijd zat om daarna nog te eten bij een McDonalds ofzo.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gewoon met de trein en op de thuisvakken gaan zitten. Gezeik

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zoude ze de snert al hebben klaar staan, dat was toch een van de hoogtepunten vorig jaar :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben er ook bij, op een thuisvakkie natuurlijk. Van te voren gezellig pilsje drinken met wat graafschappers! Heb er zin an! Hup NAC!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Is het nou echt zoveel moeite om in plaats van anoniem gewoon effe een naam in te typen? Dit is echt ontzettend hinderlijk en neemt alle mogelijkheden weg om meerdere reacties in de context van 1 persoon te zien...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Als iemand nog een autocombi kaart over heeft, dan wil die graag overnemen. Ik was net te laat, en heb dus geen kaart...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Tja dat heb je met de bekerwedstrijden Brigadas, fijn dat iedereen nu we een kaartje koopt, en voor twente uit en utrecht uit gaat er ginne nond.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ben benieuwd hoeveel mensen ik deze wedstrijd weer ga zien die ten kosten gaan van mensen die ik wel ELKE uitwedstrijd zie..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het is gewoon belachelijk hoe NAC met hun vaste supporters lees vaste klanten omgaat. Dit is bij geen een club zo slecht geregeld als bij NAC.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Vroeger ging ik ook iedere uitwedstrijd, tegenwoordig door tijdgebrek, alleen thuis en af en toe uit.
    Maar ik heb een kaartje hoor!ik ben wel op tijd mijn bed uit gegaan zaterdag terwijl ik vrijdag zo zat was als een oorlogsschip!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @ Anoniem,

    Niet zo zeuren man. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Als je elke uitwedstrijd gaat ben je niet meer supporter dan iemand anders.

    Als je weet dat om 10 uur de kaartenverkoop begint moet je er zijn en anders heb je inderdaad kans ( bij een bekerwedstrijd, weinig kaarten ) dat je telaat bent.

    En anders moet je maar bij de sv gaan. Dan heb je ook altijd plaats.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jongens, het gaat om een achtste finale. Ga nou niet doen alsof je een gloryhunter bent als je op een doordeweekse dag, vlak voor de kerst, naar een uithoek van Nederland rijdt om NAC tegen een 2e elftal van een jupiler league team te zien aantreden... Ben er godverdomme eens trots op dat NAC voor zo'n wedstrijd gewoon in no time een uitverkocht uitvak heeft, in plaats van te zeiken op de mensen die erheen gaan en niet vaak genoeg gaan in de ogen van sommige mensen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ik zeg maar zo wie het eerst komt wie het eerst maalt maar weet je waarom er zo weinig mensen na al die andere wedstrijden gaan omdat het met de bus is en in die bussen word je behandeld als kleine kinderen en 9 van de 10 keer ben je nog te laat ook.ik ga alle wedstrijden waar ik met de auto na toe mag en heel soms maak ik de uitzondering om de bus te pakken(alleen bekerwedstrijden)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ten eerste, als je lid van de sv bent heb je niet 100% altijd een kaartje, want de sv heeft meer dan 2000 leden. Ten tweede, wie het eerste komt wie het eerst maald, wat een onzin, doet NAC dat dan ook straks als NAC een thuisduel loot? Of mogen dan wel de vaste Seizoenkaarthouders voorrang hebben? Ja dan wel, dus waarom niet bij uitduels de vaste supporters voorrang geven. En ten derde, roda en twente uit zijn ook autocombi's en toen waren er amper 200 man, dus niet alles afschuiven omdat het nu een autocombi is. Nee NAC is helemaal verkeerd bezig op deze manier, ik ben benieuwd hoe die mensen zich voelen die nu wel gaan, zodat er vaste supporters niet bij kunnen zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dan vraag ik me of je er wel bij was in Kerkrade. Er waren daar zo'n 300 a 400 supporters mee. In Venlo zat het uitvak ook bijna vol. Daarmee kan je wel concluderen dat autocombi's beter bezocht worden. Twente uit is pas a.s. zaterdag. Dus waarschijnlijk bezoek je zelf niet zo veel uitwedstrijden als je wilt doen voorkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. sjonge wat een gezeik!
    Al die mensen die zeuren dat ze geen kaartje hebben.
    Als je een echte supporter ben, was je zaterdag gewoon op tijd je bed uitgekomen!
    Je moet er wat moeite voor doen, maar als je een echte supporter bent dan doe je dat!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. @anoniem hier boven
    ik vind dat wat jij zegt nergens op slaan dat heeft er niks mee te maken het gaat erom dat je niet alleen naar zulke wedstrijden moet gaan want ik ben er altijd bij ook zaterdag bij twente weer en ik was zaterdag ook te laat voor een kaartje ,dus je kan ook wel wat mere gaan dan alleen die bekerwedstrijdjes dan ben je pas een nepsupporter en niet als je wat later uit bed bent !

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Degene die hier anderen nepsupporters noemen zijn de meest waardeloze types van allemaal.

    Iemand die NAC alleen via teletekst, radio, eredivisie live of (illegale) links op internet WIL of KAN volgen maakt dat toch lekker zelf uit.

    Niet iedereen is financieel of sociaal gezien in staat om elk weekend naar het voetbal te gaan. Er zijn ook mensen die buiten NAC nog een leven hebben, hetgeen niks zegt over hun liefde voor- en het meeleven met hun club.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Volstrekt belachelijk de kaartverkoop en de regeleling bij NAC bij de uitwedstrijden. Dit kost NAC echt supporters, maar ja. Iets voor over hebben? Misschien dat mensen werken op zaterdag.... Dus dan heb je pech. Gewoon voor thuiswedstrijden europaleauge of bekerwedstrijden ook geen voorrang meer geven, wie het eerst komt wie het eerst maalt, moet je dan het commentaar is horen.... Een publieksmanager in dienst nemen, is wellicht wel handig

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Okee, wij gaan gewoon op eigen vervoer erheen. Zien daar wel wat er gebeurt. Dat mensen eerder zijn om een kaartje te kopen aléé. Maar dat je een combi moet vind ik volstrekte bullshit. Maarja dan word het daar maar even in een kroegje kijken, ofzo. Statementje maken zou leuk zijn! Onzin laatste tijd allemaal.

    Alvast vrij geregeld met het werk dus dat komt ook mooi uit!

    HUP NAC
    en dat de pilsks goed mogen smaken!

    Fuck de combi !

    BeantwoordenVerwijderen
  22. kan iemand mij wat informatiegeven hoe het ervoor staat met de verkioop voor twente uit hoeveel kaarten er al zijn verkocht voor de autocombi ?

    BeantwoordenVerwijderen
  23. we gaan gewoon met trein kijken wel hoe en wat belachelijk combi s enzo moet echt wat verandering in komen !! tijd voor actie

    lekker met de trein ! hopen dat er meer volgen !

    BeantwoordenVerwijderen
  24. gasten,
    vraagje: er zijn nog enkele kaarten te krijgen via SV. betekent dit dat dit niet meer kan via ticketbox?

    BeantwoordenVerwijderen
  25. bus is ook uitverkocht volgens nac.nl

    BeantwoordenVerwijderen