zaterdag 5 december 2009

NAC ook gelijk tegen Sparta

NAC heeft gisterenavond met 2-2 gelijk gespeeld tegen Sparta uit Rotterdam. In een aantrekkelijk duel wist NAC een achterstand om te buigen in de 2e helft, om even later de gelijkmaker weer te moeten incasseren.

NAC begon erg sterk gisteren. Met kort combinatie spel kwam eerst Kwakman in kansrijke positie, maar hij vergat de trekker over te halen. Niet veel later volgde er een Barca achtige aanval, waarmee Gorter alleen voor de keeper werd gezet. De jonge middenvelder faalde jammerlijk.

Compleet tegen de verhouding in kwam Sparta op voorsprong. Falkenburg had wat geluk toen een schot van Touzani afketste en kon simpel richting het doel soleren. Met een gekruist schot werd Ten Rouwelaar gepasseerd. NAC was hierna de weg volledig kwijt en het 2e deel van de eerste helft werd er niks meer gecreerd.

In de 2e helft ging NAC er vol voor, maar eigenlijk pas na de wissel van Lurling begon het te lopen. De aanvaller zit al maanden in een vormcrisis maar kreeg tot nu toe altijd het vertrouwen van Maaskant. Na 56 minuten tegen Sparta was de maat vol en bracht de trainer Kolkka.

Grote kansen waren er niet en we mochten blij zijn dat Sparta kansen op de 0-2 lieten liggen. Maar na 68 minuten werd het dan toch 1-1. Ondanks een bloedneus aan Sparta kant speelde NAC verder en een voorzet vanaf rechts belande bij Leonardo, die de bal goed inkopte. Enkele minuten later werd het zelfs 2-1. Een corner werd goed ingekopt door Patrick Zwaanswijk. Een hoop hossana en een overwinning leek in de maak, maar NAC maakte dezelfde fout als tegen NEC. Het was Poepon die met een schot wat niet helemaal onhoudbaar leek voor de 2-2 zorgde. Daarna gebeurde er nog van alles voor beide doelen maar het bleef bij dit doelpuntrijke gelijke spel.

2 punten waar er misschien wel 6 waren verwacht, valt waarschijnlijk een beetje tegen. Maar we hebben gisteren een uiterst amusante wedstrijd gezien waarin de spelers alles gaven. Op de tribune was het volop feest, wat willen we nou nog meer?

De mensen die sfeerdiscussies willen starten waren waarschijnlijk ook die pannenkoeken die hun eigen team uitfluiten na het laatste eindsignaal.

We're NAC and we are proud of it!

62 opmerkingen:

  1. Heerlijk stuk om te lezen. Ik heb me echt vermaakt gister in het Rat Verlegh stadion! Hup NAC op naar Enschede!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal met BSR eens! Wat een sukkels die beginnen te fluiten na het laatste fluitsignaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Terechte laatste opmerking! Voor sommige mensen is het ook nooit goed..
    Was er gister zelf niet bij dus kan er weinig over zeggen maar als ik het lees hebben ze alles gegeven.. dan heb je soms de pech van een gelijkspel..
    Volgende wedstrijd Twente maar weer is op een nederlaag trakteren dan..
    Proud to be a NACCER!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een leuke wedstrijd om te zien, zeker strijd geleverd. Jammer dat Amoah niet in topvorm is.

    Bij de blessure van Kwakman had ik liever Schilder naar het middenveld zien gaan en Snoyl als LB. Verdedigend laat Schilder toch de nodige steekjes vallen.

    Leuk voor Cairo (en bij Sparta Van Gessel) om weer een wedstrijd op je naam te hebben. Heeft ie eigenlijk de bal nog geraakt ?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi stuk BSR, helemaal mee eens!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. redelijke wedstrijd gezien,waar weer het grootste heuvel ligt en dat is de afronding van de aanvallen.
    Hoeveel wedstrijden heb je nu al gehad warbij je zelf de 1e beste kansen krijgt,er niet inschopt en er wel een om je oren krijgt.

    Nu loop je iedere keer achter de feiten aan ,en omdat ze dan zo gedreven zijn om gelijk te maken, loop je en het risico een extra tegendoelpunt te incasseren,of fouten te gaan maken.

    wissel lurling kan ik mee leven,aangezien die ook niet in zijn beste vorm is,alleen wissel dan ook een keer amaoh die ,en niet in vorm is,en nog minder werkt als lurling.
    Amoah weet dat er geen kandidaat achter hem klaar staat dus due vind het wel welletjes.
    En voor degene die nu meteen klagen hij loopt 1op2,leuk maar verder loop je elftal wel met 10 man te voetballen,waardoor die 10 man nog meer moeten geven.
    NAC is niet in de positie waarbij 1 man bijna een gehele wedstrijd zich niet laat zien.
    Heb je dan toevallig nog een speler die niet geheel in vorm is wordt het gewoon moeilijk.
    Aangezien we toch wel een paar spelers (amaoh,schilder,lurling,kolkka)hebben die momenteel niet de klasse/vorm hebben als in het begin van de competitie en dan nog de geblesseerde spelers(loran,vdl,de graaf regelmatig) wordt het gewoon moeilijk.
    Ondanks dit proberen ze wel de goede inzet te tonen en gaan ze er gewoon voor.

    Had gisteren wel bij de wissel elschot gebracht op linksback en schilder door laten schuiven zodat hij ook eens op zijn eigen positie kan spelen en wellicht een beter middenveld krijgt(over de gehele breedte)

    Hopelijk kunnen ze in enschede stunten en sluiten we met een overwinning dit jaar af(competitie)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lekkere sfeer. Jammer dat er eikels zijn die fluiten na afloop.

    De tijd dat "als er maar 100% gegeven wordt mag het resultaat minder zijn" is wel voorbij..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zag gisteren volgens mij Geert den Ouden voor Eredivisielive in de rust de wedstrijd analyseren. Die is transfervrij en een goed maatje van Maaskant. Zou mij niks verbazen als hij in de winter als pinchitter wordt gehaald. Waar ik overigens best mee kan leven. Tis toch een fenomeen, en wees eerlijk...slechter dan Kramer vorig jaar kan toch niet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het wordt hoog tijd dat we Fouad weer terug halen bij RKC, watnt Amoah raakt geen stranbal meer. Lurling wat is er met jouw aan de hand?
    Gorter is te licht voor het middnveld wordt te vaak overlopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Daar gaan we weer met het gezeik dat sommige mensen fluiten. Als ik kon fluiten had ik het ook gedaan. 2 punten thuis tegen nec en sparta, nou fantastisch! Gewoon slecht gevoetbald een groot deel van de wedstrijd en als je dan op voorsprong komt geef je het weer zo weg. Zeg maar dag subtop en welkom grauwe middenmoot!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Volgens mij horen we voetballend en qua begroting enzo nog steeds in dat rijte thuis met zulke clubs. De gene die zo graag subtop willen hebben moet maar ergens andesr heen gaan. Ik wil NAC!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Guuske, Fouad terughalen, of die den ouden voor een half jaar en een appel en een Ei,

    huilebalk Jenner mag weg in Arnem, kost ook geen drol maar voegt weinig toe naast pingel leo en "ik begrijp je pass niet" Amoah

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb veel strijd gezien en een leuke wedstrijd.
    Daarom ben ik ook tevreden met het punt dat ze eraan over hebben gehouden.
    Die mensen die fluiten moeten lekker bij een andere club gaan zitten want dat sloeg nergens op.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. was spannende pot om te zien, maar wat is Amoah aan het doen zeg echt heb hem zelden zo lang zo slecht zien spelen.En wat een hoop NET NIET acties / passes enz.Leo is een leuke voetballer om te zien, maar telkens was zijn eind pass K*T , en waarom TELKENS die lange ballen ipv combinatie voetbal... Jammer dit hadden 3 punten moeten zijn!Mijn man of the match: wederom Zwaantje .

    En wil toch ff een hard gelach naar AZ doen mbt het ontslaan van Koeman hahahahahahaha LOSERRRR

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zonde van het gelijkspel maar zeker in de tweede helft goed gestreden!! De kansen moeten gewoon afgemaakt worden en bij vlagen wordt er geweldig voetbal gespeeld. Achterin af toe wat scherper want beide tegen goasl had niet gehoeven. COME ON NAC! en iedereen die fluit moet maar lekker bij Ajakkes op de tribune gaan zitten of zo..WANKERS

    BeantwoordenVerwijderen
  16. SPARTA PIET SPARTA PIET SPARTA PIET :):)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een gezeik weer. Goede pot gezien maar wat heeft Amoah nu weer gedaan? Als Leo en Donny in het eerste kwartier er gewoon 3 inschieten was er niets aan de hand! Verder goede sfeer en strijdende spelers de combinatie waar NAC voor staat (eindelijk weer eens). Maar goed er waren ook genoeg mensen die 5 min voor tijd weggingen, dan snap je het volgens mij ook niet helemaal!

    Hup NAC!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Idd dat je 5min eerder weg gaat doe je echt alleen omdat je geen zin hebt om in de file te staan bij het wegrijden. maar schijt aan die file / wachten .Een echt vent blijft tot het eind ...
    En uitfluiten of dat wel of niet terecht was ik was ook niet tevreden (en dan vooral bijv over inzet van Amoah) met wat we gekregen hebben maar om dan uit te fluiten tja beetje zonde dat wel.Ik hoop maar weer eens op een stuntje tegen ajakkes ..
    EEN ECHTE VENT BLIJFT TOT HET EIND !!
    NAC and PROUD of it

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Dit is waarom we NAC zijn en niet ajakkes of Pisvee ofzo!

    Wel jammer, met wedstrijden tegen pluskut en ajakkes in het vooruitschiet hadden dit eigenlijk minimaal 4 punten moeten zijn..

    BeantwoordenVerwijderen
  20. heb weinig feest gezien op de BSIDE..

    Wat een dooie boel is het daar toch,heb al spijt dat ik van g naar b ben gegaan.

    o ja als je je eigen spelers dan ook nog uitfluit ben je voor mij het doodslaan niet waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Geweldige pot en we zitten op koers.
    Weer niet verloren Yessss Nu nog 18 punten halen slechts

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Voor het eerst sinds tijden vanuit thuis gekeken door de welbekende griep. Het viel me op dat Lurling werkelijk geen 1 goede bal heeft geraakt, die man heeft echt een probleem wat dit is al weken zo, hopeloos uit vorm.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. KOEMAN BIJ AZ ONTSLAGEN. Eindelijk weer een club erbij waar we nog 3 punten kunnen halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. #92RobPendersfan5 december 2009 om 12:38

    Wa triest zeg
    dat gefluit
    fluiten konden ze wel gister
    maar zingen
    bijna nie!

    Come on N.A.C

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Een amusante wedstrijd?, jullie zijn hardstikke zot.
    Het was niet om aan te gluren, strijd heb ik bij vele wel gezien, maar daar houd het al snel op.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. en toch dacht 89% dat nac zou winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Nac blijft een mooie club. Jullie eindigen denk ik wel in het linkerrijtje. Met een 8e plek speel je play offs. Dat is een uitstekende prestatie voor NAC. Denk dat jullie wel iets meer achter je ploeg mogen blijven staan. Dat gebeurde even in de 2e helft, dan zie je dat dat gelijk op de ploeg overslaat.

    Maar ik vrees wel dat de uit en thuissfeer bij NAC minder zal worden. Want volle uitvakken met zo´n schandalig uitvak zal je steeds minder zien. Het is echt te gek voor woorden om je gasten te ontvangen in een vak waar je voetbal maar voor 60 procent lekker kan volgen. Ik hoop toch dat jullie club, de gemeente Breda, weet ik veel, iemand daar iets aan gaat doen. Veel succes verder. Als Spartaan ben ik niet ontevreden met een punt.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. ik vond t een leuke wedstrijd om naar te kijken. Helaas zag ik, net als tegen NEC, dat ze periodes hadden waarin ze niet eens de bal naar elkaar over konden spelen. Sfeer was in de 1e helft ver te zoeken, maar in de 2e halft wel weer vermaakt. Jammer dat net als de spelers ook de supporters niet 90 minuten lang voluit willen gaan. Maar niet getreurd, komt wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Dan ben ik maar geen echte vent, ik ga echt niet 3 kwartier op de parkeerplaats staan wachten omdat NAC naar al die jaren nog steeds NIETS doet aan het parkeerprobleem en doorstroming ervan

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Sfeer was goed voor de eerste keer weer na 4 wedstrijden.. Vooral bij de 2 doelpunten lekker lopen opjutten en je zag gewoon dat het werkt.. dat horen wij ook te doen en niet fluiten als ze gelijk spelen kom op zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Heb me gisteren best vermaakt, al waren er ook een aantal dieptepunten: fluiten bij de rust, kaartcontrole terwijl je met een volle tree bier de tribune op wilt, 5 minuten voor tijd weggaan en voor iemands neus blijven staan, fluiten na de wedstrijd en de knokpartij in de Bea. Zit trouwens nog steeds te wachten op de eerste scheids die het tijdrekken aanpakt en gewoon een keer 10 minuten blessuretijd bijtrekt. Als je zag hoe vaak Sparta het spel vertraagde...

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Stel je niet aan joh Aspo. Het spel vertragen mag, rustig aan doen ook, maar er is geloof ik maar 1 keer een blessurebehandeling geweest in de 2e helft, je kan over alles wel gaan janken. De blessuretijd was meer dan prima, dit was geen wedstrijd voor overdreven veel blessuretijd. En ook NAC doet het rustig aan als het vlak voor tijd 1-0 staat. Die selectieve verontwaardiging die supporters soms hebben is ongelooflijk. De uitslag is gisteren in ieder niet beinvloed door blessuretijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Volgens mij ken je de spelregels niet. Rustig aan doen mag zeker, maar het spel vertragen niet. En natuurlijk zou NAC dat ook doen als ze voorstonden, maar ik heb het over de scheids. Die moet hiervoor optreden! Hoe lang mag een keeper een bal vasthouden? Antwoord: 6 seconden. En hoe vaak hield de keeper van Sparta de bal langer vast? 5 keer, dus dat waren dan 5 extra vrije trappen voor NAC geweest. En dat de wedstrijd niet beinvloed is door blessuretijd kun je helemaal niet weten! In een minuut kan er best wel gescoord worden hoor. En misschien had Sparta dan wel gewonnen...

    BeantwoordenVerwijderen
  34. AZ ontslaat Koeman. Wanneer zijn we van die Maaskant af? Hopelijk in de winterstop met zijn Bourgondish voetbal.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. @ Sparte Pride

    Prima reactie. Sparta is de club van Rotterdam!

    -----------

    HUP NAC!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik vond Zwaanswijk echt goed verdedigen en dan nog eens zoon mooie kopbal, die nog zit ook !

    Misschien dat Maaskant is zijn selectie anders moet opstellen om Twente op de stok te jagen ?

    Achja het zijn allemaal ideeën.

    Ik vond het wel stom dat mensen dan weer gaan fluiten, we zijn geen twente of psv die bijna altijd winnen. !
    Je moet gewoon achter je club staan en Nac is nu eenmaal niet een top 3 club dus wij als supporters kunnen er gewoon weer een goeie sfeer van maken en daarbij hoeft niet gefloten te worden !

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Sfeer was de tweede helft weer zoals het hoort, heb me goed vermaakt op GG. Niet teveel zeiken hierover op internet, de spirit is er toch echt nog steeds.

    Spelers pikten het ook op in de tweede helft. Oke, een voorsprong weggeven is nooit goed maar NAC zal nu eenmaal nooit elke week gaan winnen! Punt gepakt en strijd gezien, kan dus beter maar had ook slechter gekunt, Sparta is geen slechte ploeg.

    En oja, zoals 17000 anderen vind ik het ook: Hekken weer gewoon dicht aub!!! Aparte vakken met hun eigen mensen behouden is beter voor de sfeer. Qua wachtijen bij de poort zal het nu ook wel meevallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Sfeer op G was ook goed..... Onderling gaan knokken???

    BeantwoordenVerwijderen
  39. @ anoniem hierboven

    Blijf daar nou niet over doorzeuren, het is gebeurd en waarschijnlijk had het voorkomen kunnen worden als iedereen plaats neemt op zijn eigen vak.

    De sfeer was er inderdaad weer en laten we dat zo voortzetten.

    En voor iedereen: Drink je bier op en gooi het niet weg, dat scheelt een hoop gezeik of drink niet als je het nioet kan!!

    HUP NAC

    gr Marc

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Zwaanswijk was echt een drama ,kijk de wedstrijd maar eens terug(elke keer een stap te laat)!
    Lurling heeft echt(helaas) geen pepernoot geraakt !
    Verder veel strijd gezien maar wel een draak van een wedstrijd !
    Toch halen we tegen Twente en Ajakkes gewoon 6 puntjes!!
    Come on Nac!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Bside rijtje 1 achter het goal ging goed los.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Onzin en stemmingmakerij. Een vechtpartijtje kan overal voorkomen, bij het uitgaan, bij grote feesten en ook in een voetbalstadion. Als mensen op de trap staan moeten ze niet zeiken als ze aangeraakt worden, dan moet je een scc voor de ere nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Een vechtparijtje kan overal voorkomen alleen jammer dat er sommige bij zijn die dan door moeten blijven gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. @Dallie

    Ik weet niet welke wedstrijd jij hebt zitten kijken?
    Zwaanswijk was hardstikke goed.
    Lurling niet zo dat ben ik met je eens.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. mooie wedstrijd met in de 2e helft veel strijd. Onze toptrainer Maaskant vindt ichzelf compleet maar wisselt Kwakman te laat (geblesseerd) Lurling te laat, raakt einderdaad geen pepernoot en komt weer eens met een belachelijke wissel in de 90e ! minuut.
    wat een prutser

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Mensen moeten gewoon int vak gaan staan en niet op de trap.
    Als er iets iritant is is dat het wel.
    Staan ze je ook nog eens zo schaapachtig aan te kijken van ooh moet je erlangs??
    En blijven dan gewoon staan.
    Miss is het opvoeding ofzo waar het aan schort.
    Miss als NAC eens zorgt dat de trappen gewoon leeg blijven zoals het hoort zal er wat winder gezeik zijn denk...

    NU uit naar Twente moeilijke pot maar zeker kansen voor Nac.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. wat een gezeik allemaal zeg.
    wat verlang ik af en toe naar die oude tijd dat we massaal achter de ploeg bleven staan en niet gaan staan uitfluiten in de rust of het eind. omdat het even niet loopt maar er wel gewerkt word.
    natuurlijk ben ik ook niet helemaal tevreden over de wedstrijd maar uit fluiten nee ho maar.
    het tis en blijft NAC en dat is wat het zo mooi maakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Misschien gaan mensen op die trappen staan omdat:
    het vaak te druk is op het vak omdat er zoveel sjaaltjes op stoeltjes liggen e.d.(niet iedereen 5 uur van tevoren aanwezig kan en wil zijn), het niveau van diezelfde bevolking op de tribune af en toe ver te zoeken is !!

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hoewel het spel van NAC niet best was vond ik wel dat ze er alles aan gedaan hebben om 3 punten te pakken. Zwaanswijk speelde net als de afgelopen weken weer goed! Ik ben het er mee eens dat de hekken dicht moeten. Ben je gelijk van die kaartcontrole af. Het is toch triest dat mensen hun eigen plek verlaten om het op een andere plek veel te druk te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Het gefluit bij rust was vrij terecht, er WERD helemaal niks gedaan voor een overwinning of voor ons. De tweede helft was dit wel het geval, wakker geschud door dat gefluit misschien? Betere optie is dat wij er toen achter gingen staan, gelijk veel kansen en 2 goals. Na de tweede goal vond iedereen het blijkbaar wel welletjes, jammer genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een stelletje debielen die het terecht vinden om te gaan fluiten!!

    Je fluit je eigen spelers bij NAC nooit uit!!!

    Ga anders lekker in Amsterdam op de tribune zitten. Stelletje lutsers.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Afgelopen vrijdag heb ik echt genoten. En dan met namen vam de sfeer, ben me stem nu een beetje terug aan het vinden:P Van de uitslag baal ik wel, tegen clubs als Sparta of NEC moet je gewoon winnen. Nu heb je twee punten overgehouden van deze wedstrijden en daar gaat NAC later in het seizoen nog last van krijgen. Om die reden vond ik het fluiten wel terecht, natuurlijk blijft het NAC waarbij zoiets makkelijk kan gebeuren. Alleen ik vind wel dat je als publiek iets kenbaar mag maken.We steunen ze immers ook tijdens de wedstrijd!

    Gr Ruben

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Heerlijk avondje NAC gehad weer! Lekker sfeertje en weer echte NOAD gezien..met iets meer mazzel in de afwerking is het zo weer 4-0 of 5-2..

    Enige jammere zoals wel vaker, het wisselbeleid van Maaskant. Waarom pas in de 90e minuut Cairo/ extra aanvaller inbrengen? Doe dit 10 minuten voor tijd en speel 10 minuten lang vol pressie en druk naar voren met 2 verse krachten voorin/ net achter de spitsen (Penders naar voren). Kans op die 3-2 is een stuk groter dan het risico op een 2-3!

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Buiten het feit dat amoah mss niet helemaal in vorm is, moeten jullie is opletten hoe vaak hij de diepte in duikt aan de zijkant en er niemand voor de goal is. Het Zelfde geldt voor Leo. Leuk dat ze zien dat tie vrij loopt maar het middenveld sluit niet aan, er zijn dus geen afspeelmogelijkheden, dus gaan ze zelf.. En ik denk dat als je zelf spits bent en je krijgt 99% van je ballen op 3 meter hoogte uit de lucht je er ook niet vrolijk van wordt.. Het combispel is leuk tot de 16 maar daarna komt er bijna altijd iemand die naar de tegenstander paast... Hoe kan dit... Verder het wisselbeleid van maaskant ????? 90e min Caïro.. Tja.. Verder wel genoten van een avondje NAC. Elke week winnen kan niet, maar op deze manier gelijkspelen tegen NEC en Sparta ook niet.. Gr.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Haha heerlijk iedereen loopt weer op elkaar te zeiken. Denk na ofso of blijf godverdomme gewoon thuis. Als je op de trappen wilt staan doe dat maar hou gewoon rekening mee dater continu mensen langs willen. Ik ga gourmetten.

    DE GROETEN

    BeantwoordenVerwijderen
  56. De geweldige supporters die zeggen dat er niet gefloten mag worden als er voor de 2e keer achter elkaar in een thuiswedstrijd 2 punten verloren worden moet nu maar eens goed naar de stand kijken. Tel er eens 4 punten bij op en we stonden er een stuk rooskleuriger voor.
    Maar nee, onze jongens hebben zo hard gewerkt dat we niet even mogen fluiten. Stelletje moraalridders...

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Het valt me trouwens ook op dat bijna iedereen anoniem post hier, makkelijk (ver)oordelen zo.....

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hopelijk verliest NAC nog een paar keer, zijn we gelijk af van die nep/prestatie supporters! En wordt het weer gezellig in het stadion.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. merma84

    Onvoorstelbare reactie na het fluitsignaal! Op de ere paar mensen ff flink de waarheid verteld, moet het geen 2e keer meer horen, fluiten na een mooie pot. FLIKKER OP GLORYHUNTERS, NAC zou eigenlijk op plaats 12 moeten staan met de begroting!

    BeantwoordenVerwijderen
  60. tja heb na het fluitsignaal toch ook even heel hard KUT geroepen. Maar daarna gewoon staan klappen voor de spelers.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. En ja hoor, daar zijn de geweldige kreten als gloryhunter en nep supporters weer.
    Sommige mensen fluiten heel begrijpelijk na wederom 2 punten weggegeven te hebben en je bent weer een gloryhunter of nep supporter. Wat een zielig niveau heerst er toch bij de gemiddelde NAC supporter. Die vinden zichzelf geweldig omdat ze alleen maar achter NAC staan en nog niet eens durven om iets te zeggen als het slechter gaat. Nou dan mag je jezelf op je schouder kloppen hoor. Bah bah...

    BeantwoordenVerwijderen
  62. @ j.d. BSIDE

    Inderdaad !!!

    BeantwoordenVerwijderen