donderdag 10 december 2009

Bootcombi naar Waalwijk

Woei, onderstaand bericht komt 1-op-1 van de Locos af.

Ark van NOAD gaat weer varen!

Vanochtend hebben we een laatste overleg gehad in Waalwijk, en de uitkomst daarvan was positief. Dit betekent dat voor het eerst in ruim drie jaar de Ark van NOAD weer zal gaan varen. De reis zal deze keer op 23 januari 2010 zijn, naar de uitwedstrijd tegen RKC.

Na twee keer gebruik te hebben gemaakt van de Zilvermeeuw 5, zal deze maal de Zilvermeeuw 2 de boot van dienst zijn. Deze boot is een stuk groter, wat betekent dat iedereen die dat wil in de koude januarimaand binnen staan. Ook zijn er 50 extra plaatsen waardoor er deze keer 250 man meekan.

Op het benedendek van de boot zal weer een mini Black edition worden georganiseerd, en op het bovendek staat DJ Pino achter de knoppen voor de betere feest en gitarenmuziek.

Omdat het op de 23e in verband met gesloten sluizen niet mogelijk is vanaf Breda naar Waalwijk te varen zal de bootcombi deze keer vanuit Lage Zwaluwe vertrekken. Uiteraard wordt er voor vervoer naar de vertreklocatie gezorgd. De bussen die alle deelnemers naar Lage Zwaluwe brengen zullen ongeveer halverwege de middag vanaf het Rat Verlegh Stadion vertrekken.

Meer informatie over de inschrijvings en betalingsmogelijkheden voor dit evenement volgt later de week. Duidelijk is al wel dat donateurs voorrang zullen hebben bij de inschrijving.

7 opmerkingen:

  1. Kort bootreisje met vertrek van lage zwaluwe....of is dat inclusief rondvaart door de Biesbosch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is ongeveer 3 uur varen vanuit lage zwaluwe.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zal de prijs ongeveer worden? misschien weet iemand nog de prijs van de vorige keer, of is dat niet meer te vergelijken?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De vorige twee keer kostte het 45 euro en deze keer zal het ook zoiets zijn. Dat is inclusief wedstrijdkaartje, vervoer van Breda naar lage zwaluwe, en vervoer vanuit waalwijk terug naar Breda.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik meen 37,50 was wel een ervaring zeg vorige keer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat maak het uit wt het kost of hoelang het varen is het is gewoon geweldig gezellig net als de vorige x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een zeik-site zijn jullie geworden B-siderats! Weinig nieuws en als je wat hebt ook al niet veel. Jammer jullie waren altijd dé leukste site..........Hoe lang gaat dat noog duren..........

    BeantwoordenVerwijderen