dinsdag 8 december 2009

Jong NAC wint van Haarlem

Jong NAC heeft gisteravond met 4-1 van Haarlem gewonnen. Op het kunstgrasveld naast het stadion scoorde Valles en Cairo beide 2 keer. Daar dit resultaat steeg NAC naar de 6e plek met 16 punten uit 11 wedstrijden. Donderdag wacht het inhaalduel bij jong Den Bosch.


Jong NAC speelde in de volgende opstelling:

Jong NAC: Van Fessem; Van Wanrooy, Hofstede, Gudelj, Snoyl; Akkanoglu (75' Traets), Benomar (11' Nunes), Vallès; Pattinama, Cairo, Bayram.

8 opmerkingen:

  1. Het wordt eens tijd dat Valles een kans krijgt in het eerste

    BeantwoordenVerwijderen
  2. idd, zijn contract loop af volgens mij en ik lees bijna elke keer dat hij het goed doet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op de NAC site staat zelfs dat hij jong nac bij de hand pakt. Dat zal er zeker niet voor niks staan. Denk dat ze hem voorzichtig aan moeten brengen. Nac gaat nog veel aan hem hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Is benomar gebleseerd geraakt aangezien hij zo vroeg is gewisseld?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ anoniem nee publieks wissel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ anoniem zeg dan gewoon niets

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Valles is voor het 2e elftal een redelijke speler, maar voor het 1e komt die zeker tekort. Een Kwakman, Feher, Schilder, de Graaf of Gilissen zie ik toch 10 x liever spelen. Valles wordt een tikje overschat, en dat komt omdat hij van Barca is gegkomen, dan vinden sommige mensen al een reden om te geloven in hem als topvoetballer, als hij van pakweg excelsior was gekomen waren er niet zo veel lovende woorden over hem. Volgend jaar afscheid van nemen, helaas maar hij komt te kort

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ja maar hij komt nou eenmaal wel van barca en niet van excelsior.
    van mij magtie gewoon keer spelen, maar ja NAC voorziet blijkbaar nog steeds geen problemen als die ouwe bokken het niet meer trekken. ik zie bijvoorbeeld liever een jonge gast als wissel binnen de lijnen komen dan weer die ouwe meuk. Nooit krijgen ze een kans, leuk potje ballen voor die gasten lijkt me bij nac.
    of niet

    BeantwoordenVerwijderen