dinsdag 8 december 2009

Kwakman fit voor Twente uit

De blessure die Kees Kwakman opliep in het duel met Sparta valt mee. De middenvelder zal er zaterdag tegen Twente gewoon weer bij zijn. Dat geld niet voor Veenstra, Loran en van der Leegte. De laatste 2 zijn echter aan de beterende hand en de verwachting is dat zij na de winterstop weer kunnen aansluiten. Van der Leegte traint zelfs al mee met de groep.

Veenstra heeft daarentegen een hernia opgelopen en zijn seizoen zit er helaas al op.

40 opmerkingen:

  1. Goed nieuws! Hopen dat Tommie weer goed mee gaat draaien en niet weer geblesseerd raakt, dan hebben we een dodelijk middenveld met kwakman, vdL, schilder eventueel, gillissen enz..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ eerste reactie

    Schilder speelt al een tijdje LB ipv op het middenveld.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @tweede reactie

    Leer eens lezen! Er staat: EVENTUEEL.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ 1e, 2e en 3e reactie:

    Een nickname invoeren reageert wat handiger.

    Ik maak me eigenlijk meer zorgen om Veenstra, die jongen gaat nu (weer) niet ontwikkelen door zijn hernia. Zonde.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kaartverkoop gaat ook lekker hard.....niet dus

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zijn er nog autocombi kaarten?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @eljé jaa er zijn nog zat kaarten voor de autocombi !

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je kan nog gewoon kaarten kopen idd, wij hebben er net ook vijf gehaald voor de autocombi.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoeveel kaarten zijn er nog ong voor de autocombi?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. DAT UITVAK MOÉT VOLL GVD we kunnen best stunten tegen die klote tukkers gewoon met zn alle 100% achter NAC staan. mooi nieuw stadion om eens een keer te zien tegen dekoploer uit de eredivisie dit is niet zomaar een wedstrijd. massaal kaarten kopen!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Van Veenstra verwachtte ik al helemaal niets meer. Heb m een aantal keren zien stuntelen bij jong nac, maar nee. Zonde voor hem, maar is en wordt never een toegevoegde waarde.

    Of twister.... bende gij Rogier himself????

    BeantwoordenVerwijderen
  12. weet iemand of er nog veel kaarten zijn anders ga ik er morgen 4 halen ?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. MET ZIJN ALLE UIT NAAR TWENTE!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. IDD IEDEREEN NAAR TWENTE UIT DA UITVAK MOET VOL!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. @ hierboven

    Dat uitvak kan niet vol, want we hebben er maar een van de drie.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. op zich lijkt het me een lekkere wedstrijd voor de selectie.
    ik bedoel, iedereen gaat er van uit dat we verliezen daar dus alles wat beter is is mooi meegenomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. @anoniem
    Klote tukkers ?
    pfff........
    Waarom nou toch altijd zo negatief .....
    FC Twente is een mooie ploeg met een geweldige trainer !

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ja het is wel een mooie ploeg vind ik ook alleen ik heb me de laatste tijd wel lopen ergeren aan de manier waarop ze elke keer weten te winnen. doet niks af op hun kwaliteit maar vind het wel uitermate iritant.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. @"Dat uitvak kan niet vol, want we hebben er maar een van de drie."

    Dan kan dat betreffende uitvak toch op zijn minst vol.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. ATHENE - Henk ten Cate is per direct ontslagen als trainer van Panathinaikos. Dat maakte de Griekse club dinsdag bekend op de website. Voorzitter Nicolas Pateras liet weten de samenwerking met de Nederlandse coach te hebben beëindigd. Ten Cate wordt vervangen door Nikos Nioplias, de huidige trainer van Griekenland onder 21.


    „Het was een eer voor me om Panathinaikos te coachen en de resultaten hebben me daarin gesteund”, reageerde Ten Cate. „Ik heb het team opgebouwd. Ik respecteer het dat mensen niet tevreden zijn met het complete plaatje, maar de staf en ik hebben alles gegeven. De beslissing van de voorzitter zal de vriendschap die we hebben niet beïnvloeden.”

    Het vertrek van Ten Cate is verrassend. Panathinaikos staat tweede in de Griekse competitie met slechts een punt achterstand op koploper Olympiakos Piraeus. Het elftal won tien van de dertien competitiewedstrijden. In de Europa League staat Panathinaikos tweede in groep F en heeft het aan een gelijkspel tegen Dinamo Boekarest in de laatste groepswedstrijd voldoende om door te stoten naar de knock-outfase.

    Ten Cate verloor wel de laatste twee belangrijke wedstrijden met de Griekse grootmacht. Olympiakos was eind november in de competitie te sterk (2-0). In de Europa League verloor Panathinaikos met 1-0 van Frank Rijkaards Galatasaray.

    Ten Cate kreeg in juni 2008 de leiding bij Panathinaikos. In zijn eerste seizoen werd de club tweede. In de voorronde van de Champions League was Atletico Madrid in augustus te sterk. Ten Cate was eerder onder meer trainer van Ajax en NAC Breda.


    De NAC C1 wint vanavond met 4-0 van Boeimeer B1

    Snake

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Morgen ook nog ff 3 uitkaarten scoren. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/120764/Den_Ouden_hoopt_op_club_in_Eredivisie.html

    den ouden zou een goede transfervrij aankoop zijn voor nac. Hebben we tenminste een reserve spits en pinchhitter, die er nu helemaal niet is. En helemaal als amoah straks naar africa is dan heb je gewoon een nieuwe spits erbij nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik vind twente echt geen mooie ploeg, vreselijk hoe ze keer op keer weer met mazzel winnen. Hopelijk worden ze geen kampioen, dat zou echt te veel lof zijn, geef mij maar Ajax of PSV als kampioen. Bovendien zijn die supporters enorme sukkels, die denken echt dat ze de beste supporters van het land zijn... de amateurs.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik heb ook helemaal niets met twente, al dat positief gedoe over hun. Toen ze nog in het oude diekman stadion speelde was het echt de saaiste club van nederland, nu draaien ze al jaren boven gemiddeld, tja vindt je het gek dat het stadion dan vol zit. Vaak winnen ze met geluk in de laatste minuten, dat houden ze echt geen heel seizoen vol, ik gun ze het ook echt niet. Ook die druktemaker van een trainer niet, wat een kwal. Ik gun het alleen onze Ronnie!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. @Anoniem hierboven, ik gun het huist Ronnie zit mijn haar wel goed Stam helemaal niet.Wat een arrogante kwal is dat !En Twente tja tis gewoon een goede ploeg met echt veel goede spelers en die trainer vind ik persoonlijk wel een erg goede trainer dat bewijst hij wel.
    Maar volhouden zoals het ze nu vergaat, nee dat gaat ze inderdaad niet lukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Cosmic gate, pfff waarom zo negatief over de laatste Bredanaar die in de NAC selectie heeft gespeeld en bakken met geld heeft opgelverd voor NAC. Ik ben als Brednanaar apen trots op de prestaties van Ronnie! En die engelse trainer met zn achterlijk accent kan me een reet roesten. Ronnie voor altijd welkom bij NAC. En hij krijgt hopelijk een staande ovatie van het NAC publiek a.s. zaterdag, als mensen hem gaan uitfluiten worden die wel aangesrpoken

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Je kunt toch niet anders dan respect hebben voor Ronnie Stam. Bredanaar in hart en nieren, was toe aan een stapje hoger en doet het echt uitstekend daar. Ik volg regelmatig diverse voetbal sites waar de Twente fans niets dan lof over stam spreken. Stam is geen speler die nog een stap hoger aankan. Maar doet het gewoon prima.

    Waarom afgeven op een speler die gewoon toe was aan een niveau hoger. We hoeven niet altijd te denken dat NAC dé club is waar iedere voetballer graag zou moeten spelen. Onze plaats kennen is een beter plan en wat meer respect tonen voor oude spelers zeker.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Verbaasde mij vorig jaar ook dat Stam door verschillende personen werd uitgefloten, sjongejonge verwachten ze dan dat iedereen tot z'n 40ste bij NAC blijft voetballen!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. godver die kerel heeft heel onze club voorschut gezet van : ja ik ben zeker toe aan een stap hoger nac is gewoon iets te laag sjonge jonge nog nooit zo'n blufkees gezien hij doet niks meer van nac hij volgt nac amper weg ermee

    BeantwoordenVerwijderen
  30. We gaan er straks nog goed geld aan verdienen!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. kom op jonges het uitvak moet vol nog maar 100 kaarten morgen laatste kans om kaarten te kopen!!!

    NAC BREDA
    x x
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  32. @Anoniem

    FC Twente is ook een stapje hoger en het is een jonge kerel toen hij nog bij NAC speelde en die willen altijd een stapje hoger. Ik geloof jou niet als je bij NAC speelt en je wordt gevraagt door FC Twente en ze betalen je dubbel salaris dat jij nog nee zegt tegen FC Twente .. Ik weet zeker dat iedereen ja zou zeggen

    FC Twente vind ik wel een mooie club, leuk engelse sfeertje..

    BeantwoordenVerwijderen
  33. @zeikerds op Ronnie Stam

    Ronnie Stam heeft z'n plafond gewoon hoger liggen dan NAC-Breda. Daar is niks mis mee. Een beetje NACsupporter zou het hem niet misgunnen wanneer hij het hoogst haalbare weet te bereiken.

    Dat Ronnie zich niet of nauwelijks uit over zijn NAC-verleden of liefde voor de club kun je arrogant noemen.

    Persoonlijk denk ik dat het een heel volwassen reactie is. Hij wil tenslotte verder naar de top. Tegen die tijd dat ie gaan afbouwen en NAC een optie ZOU zijn dan kan hij er altijd weer over beginnen hoe prettig hij het in zijn stad bij zijn club heeft gehad vroeger.

    Stel dat NAC nu een speler koopt van bijv. Willem 2 en ondanks dat ie het goed doet en enorm naar z'n zin heeft in Breda toch steeds maar blijft vertellen dat Willem 2 in zijn hart zit en Tilburg helemaal zijn stad is. Hoe serieus zouden wij hem dan nog nemen ?

    Een NAC-speler heeft zich hier in de kijker gespeeld en is nu basisspeler van de huidige Nederlandse nummer 1. Leuk voor hem ! Ik ben benieuwd waar heen en wanneer zijn volgende stap is.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Over Geert den Ouden,

    Dat riep ik zaterdag al. Volgens mij stond hij vrijdagavond in de rust voor de camera's van Eredivisielive de wedstrijd te analyseren in het Rat Verlegh....Toen bedacht ik me dat hij en transfervrij is, en een goeie kennis van Maaskant en een ideale pinchhitter zou zijn.

    Hoe zit dat trouwens met van Dieren? Zou hij nu in de winter een contract krijgen van NAC?

    BeantwoordenVerwijderen
  35. @7Hills

    Van Dieren is een middenvelder en daar heeft NAC er nog genoeg van. Een contract aanbieden lijkt me dus niet echt nodig vanuit NAC gezien.

    Den Ouden als pinchitter zou wel een idee zijn. Zeker met de huidige vorm van Amoah.
    Maar wat moet ie kosten hè ? Da's de vraag.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Denk niet dat hij veel te willen heeft. Zoalstie zelf al aangeeft, als er geen club komt stop ik ermee. Hij is 33 jaar en zou dan worden aangenomen als pinchhitter, dan heb je gewoon weinig te willen.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Zal me niks verbazen als Maaskant Kwakman op de bank zet. De Graaf zal wel weer gaan spelen dus moet er toch iemand af. Aangezien Gorter al een paar x de klos is geweest zal Kwakman dat misschien wel een x zijn, kan hij mooi als smoes gebruiken dat hij niet de hele week heeft meegetraind door zijn blessure of zoiets

    BeantwoordenVerwijderen
  38. maar inprincipe kan het natuurlijk niet aangezien Kwakman al weken samen met Penders de beste speler van Nac is

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Natuurlijk had Stam gelijk dat hij naar Twente ging waar hij veel meer kon verdienen, maar het blijft een arrogante kwal zoals hij vorig jaar liep te showen in Princenhage met zijn superdure auto, waar zijn vriendin een boetiekje had.Geen sympathieke jongen, wel een goede voetballer.

    BeantwoordenVerwijderen