zondag 13 december 2009

NAC laat kans liggen in Twente

NAC heeft gisteren met 3-1 verloren in Enschede. In de Grolsch Veste ging NAC nog met een 0-1 voorsprong de rust in, maar na rust scoorde de Tukkers 3 keer.

De openingsfase van de wedstrijd was ronduit slecht. Er werd aan beide kanten veel balverlies geleden en het spel was erg onrustig. Na 10 minuten maakte N'Kufo een handige schijnbeweging waarbij hij tussen Penders en Gilissen de 16 in dook. De spits voelde de arm van Penders en ging liggen. Een strafschop voor Twente uit het niets. N'Kufo tartte het lot door de pingel zelf te nemen; Ten Rouwelaar haalde de bal fraai uit de rechterhoek.

Hierna was NAC wakker geschud en kwam ze steeds beter in de wedstrijd. Twente was alleen gevaarlijk met een vrije trap van 30 meter, verder gaven de Bredanaars niks weg. Sterker nog, in de 44e minuut kwam NAC op voorsprong. Een fraaie pass van Leonardo stuurde de Graaf weg op rechts en zijn schot vanaf de achterlijn passeerde Boschker in de korte hoek, 0-1 en niet eens onterecht. Kort hierna kreeg Twente nog een kans op de gelijkmaker, maar de omhaal van N'Kufo ging een metertje naast.

NAC kwam fel uit de kleedkamers en zette vroeg druk. Twente was niet in staat grote kansen te creeren en NAC kwam er steeds gevaarlijker uit. Bij een corner voor NAC schoot er een vinger van Penders uit de kom, waarna hij behandeld moest worden buiten het veld. NAC zette druk met een man minder en werd daarvoor afgestraft. Twente combineerde vrolijk naar voren en vond in Tiendalli de vrije man, waarna Leonardo hem neerhaalde. Weer een penalty en de Braziliaan mocht blij zijn dat hij geen 2e gele kaart kreeg. Stoch scoorde vervolgens wel vanaf de stip. Twente probeerde hierna door te drukken maar de grootste kans was voor NAC. Douglas gleed uit en tikte de bal zo in de voeten van Amoah die een vrije doortocht had richting Bosschker. De Ghanees loopt echter niet over van zelfvertrouwen en schot werd gepareerd door de doelman.

Kort hierna was het raak aan de andere kant. Elshot liet Stoch twee keer vrij schieten van rand 16 meter en de tweede keer was het raak. Daar zat misschien ook wel het verschil met de eerste helft. Net als tegen NEC liet Elshot verdedigend flinke steken vallen, terwijl Feher in de eerste helft geen grote moeite had met Stoch. De Hongaar pakte echter een domme gele kaart op de helft van Twente.

NAC liet het echter niet bij zitten en vlak na de goal stoomde de goed spelende de Graaf op richting het doel van de Tukkers. Zijn schot werd gepareerd door Bosschker. NAC ging in de laatste 10 minuten alles of niks spelen en het werd helaas niks. Een domme miscommunicatie tussen Ten Rouwelaar en Zwaanswijk legde de bal panklaar voor Ruiz, die simpel de 3-1 op het bord zette.

Het veld spel van NAC was bij vlagen aardig, maar persoonlijke fouten hebben NAC de das om gedaan. Sonde, er zat echt meer in!

48 opmerkingen:

  1. Maasje is gewoon geen geweldenaar. Eerlijk is eerlijk, dit sezoen komt de makke van het slappe technische beleid helemaal boven. Amoah in de spits is een belediging voor echte NACmensen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. slecht geslapen of zo anoniem? Amoah een belediging? Slecht technisch beleid? NAC mag in de handjes knijpen als ie blijft! En het bleek ook wel weer dat feher helemaal niet versleten is. Hij mag dan wel langzamer zijn, maar door zijn slimme spel haalt een snelle speler als stoch wel helemaal uit de wedstrijd. De wissel was echter logisch wegens de gele kaart die hij in de 1e helft.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. NAC heeft het Twente heel moeilijk gemaakt gisteren. Als onze voorhoede beter bij de les was geweest hadden we gewonnen. Uitblinker: Edwin de Graaf. Prachtige goal en hij dook overal op, laat zijn inzet een voorbeeld voor iedereen zijn volgende week tegen Ajax.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. als-dan en hadden.

    Als er bepaalde begrippen niet toe doen in de voetballerij zijn die het wel. Maaskant en co hebben opnieuw gefaald. De aansluiting met Heracles is weg. Hoe lang mag deze prutser nog doorgaan ? Of krijgt nu Stewart de schuld van de malaise ?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Uitstekend wedstrijd verslag.
    Er zat meer in en domme fouten met tegengoals.
    Overigens ook dom van Feher om zo'n gele kaart te pakken. Hij zat goed in de wedstrijd, deed het goed tegen Stoch en nu moest Maaskant wisselen en dat was geen succes met Elshot, die viel slecht in.
    Het middenveld lag het dit keer zeker niet aan (vind ik nooit overigens maar er is altijd gezeik op) De Graaf goed, Gillissen goed en Kwakman vocht mooie verbeten duels uit met de taaie Tioté (wat een beest is dat).
    Voorin was het weer mager en achterin foutjes, (1e en 2e goal).
    Volgende week 3 punten, alles kan dus waarom niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @2 reacies hierboven

    malaise????????????????????????????
    de ben nie helemaal goed bij je hoofd volgens mij het is gvd tog niet normaal dat mensen dit als malaise zien het is gewoon nog steeds in een woord geweldig waar we staan en zo lang we niet degraderen is het gewoon goed. nog niet zo heel lang geleden moesten we tegen volendam in de playoffs toen konden we spreken van een dipje. maar goed jij zal wel een stillmpje zijn die hier weer loopt te kutten.
    lata

    BeantwoordenVerwijderen
  7. zolang we niet degraderen is helemaal niet goed. vriend en vijand is het er wel overeens dat het gewoon een stukje minder gaat onder maaskant. zoiets niet onder ogen durven te zien geldt alleen voor types met een eigenbelang. Het is geen NAC voetbal en het is al weken ruk

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lekker Anoniem Maaskants vertrek wensen, dan ben je wel de grootste loser. Een beetje vent noemt dan ook nog een opvolger en vertelt ook waarom die het beter doet. Wotte of zo?

    Er zijn er een paar net niet in vorm, Lurling heeft aanvallend niet veel/niets gebracht. Die hoeft wat mij betreft niet onvoorwaardelijk blijven staan. Zet dan Cairo of Reuser er nog maar eens in.
    Twente straft een paar domme fouten van NAC gelijk af, Amoah liet dan na. Da's jammer, meer niet.
    Zondag moet het maar gebeuren...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ben het wat Amoah betreft eens met anoniem, zie hem liever gaan dan komen. als we hem voor een mooi bedrag kunnen verkopen dan strikje eromheen...
    verder gaat het zo slecht toch niet met ons nac??
    we staan gewoon in het linker rijtje met niet eens zoveel punten achter heracles en az, niks aan de hand denk ik zo

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een zooitje was het weer in de tweede helft! De gemiste 100% kansen van Amoah en de Graaf deden Nac weer de das om. Verder floot de scheids alleen maar tegen NAC en die Leo Driessen is een superlul met zijn anti-nac commentaar. Sonde voor de zoveelste keer had er meer in gezeten en das mooi shit!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. @mmm
    het enigste waar ik het met jou eens ben is met leo driessen maar voor de rest klop het niet echt wat je zegt

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoe lang krijgt Amoah nog de kans om zich te bewijzen. Je kunt wel HOPEN op dat ene moment, maar ondertussen speel je gewoon met een man minder.

    Ook Lurling in niet in zijn beste vorm. Da's dus meteen al 11 tegen 9 bij aanvang van de wedstrijd.

    Kolkkaatje krijgt nog wel een paar speelminuten, maar probeert zich dan te overdreven te laten zien en maakt het ook niet beter.

    Het probleem zit m in de aanval. De verdediging houdt lang stand, maar Zwaanswijk en Schilder laten altijd wel een keer een steekje vallen en als je dan aanvallend geen antwoord kunt geven geef je de punten gewoon weg.

    @mmm
    Van Driesen betreft heb je gelijk. Ook dat gezeik over het nut van het spelen van de extra tijd. Wat een kutverslaggever. Als je niks te zeggen hebt hou dan je bek dicht Leo.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. na vanmiddag 7 punten achter op HERACLES. Eruit met die maaskant:

    1. er wordt geen nacvoetbal gebracht
    2. het is thuis al weken kut tegen matige tegenstanders
    3. niemand wordt beter, alleen slechter: kwakman, penders, zwaanswijk, leo
    4. amoah is een drama !

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Eerste helft was uitstekend, het grote verschil met de 2e helft was inderdaad Feher. Hij speelde goed en fel, maar was een logische wissel omdat het met zijn snelheid tegen Stoch wachten is op de 2e gele.

    Verliezen tegen dit Twente is geen schande, maar gisteren was het niet nodig. Jammer maar helaas, op naar volgende week.

    Aan alle mensen die lopen te zeuren over, malaise, Maaskant die weg moet en Amoah die niks kan. Ga lekker naar Eindhoven, Dordt-noord of 020.

    HUP NAC

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Deze winter Amoah nog verkopen, en dan Dost halen volgend seizoen?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Godver al dat ajax publiek hier. Steun je ploeg en als je daar geen zin in hebt, flikker dan op. Dit is nou eenmaal NAC; soms speel je de pannen van het dak en de andere keer krijg je met 4-0 klop van een degradatiekandidaat. We're NAC and proud of it.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Die Maaskant mag van mij ook oprotten. Oke tegen twente verliezen is geen ramp. Maar het is de laaste weken alleen maar kut! En waar die Amoah met zijn kop is weet ik ook niet maar iedergeval niet bij nac!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. sjonge jonge wat een mensen hier die het verliezen van twente FALEN van NAC kant noemen!?

    Nac heeft gewoon een prima wedstrijd gespeeld en het zat gewoon net weer niet mee, en het maken van kansen kan maaskant zelf niks aan doen hoor!!!
    schieten ze die ballen er net wel in, dan heeft maaskant het zeker meteen weer helemaal goed gedaan?

    BeantwoordenVerwijderen
  19. @ alle anoniem losers

    WE LOVE YOU MAASKANT WE DO

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Stenne:

    Wat een kruikenzijkers hier allemaal, rot lekker op naar Tilburg! En als je dan zo negatief bent, doe het dan niet anoniem!
    Dit is nou eenmaal NAC, gewoon een redelijk ploegje wat meestal meedraaid tussen de 14e en de 7e plek. We hebben nu gewoon 2 topjaren gehad, en nu is het wat minder. Niet zijken maar proberen NAC weer z'n topjaar te laten halen door ze gewoon kei hard aan te moedigen. Maar zeker niet zo gaan zijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. @ stenne

    Ik vind dat je grotendeels gelijk hebt. NAC is een ploeg waar je geen wonderen van mag verwachten, maar de laatste weken is het niet al te best. Om die reden kan de ik kritiek van sommige mensen heel goed begrijpen. Ik schreeuw me elke wedstrijd helemaal kapot, als NAC dan niet presteert zoals het hoort en ik lever dan kritiek ben ik dan ook een Kruik? Overigens heb ik alle vetrouwen in volgende week zondag, zeker als het publiek erachter gaat staan.

    Gr Ruben

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Geweldig resultaat.
    Weer niet weggespeeld door de nr 1.
    En we staan vlak achter AZ HULDE daarvoor.
    Klasse 1ste seizoenshelft.
    Op naar de 2de.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat is dit allemaal voor gelul hier zeg?
    We verliezen van Twente en meteen weer al die onzin als Maaskant oprotten, wanbeleid etc. etc.
    wat verwachten jullie nou? Dat we structureel in de top 5 spelen? Dat we eventjes de drie punten uit Enschede meenemen?
    Wat een ajax publiek hier zeg! Ga godverdomme je club steunen en ben blij dat we gewoon in de top 8 staan en nog meedoen voor europees voetbal, dat is een aantal jaar geleden heel anders geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik zou blij zijn als NAC weer eens 1 seizoen er tussen even 15de/16de/17de plek haal.. Dan zijn alle gloryhunters weg + Ben ik ERG benieuwd hoe rustig NAC bestuur is of ze maaskant houden, V. Gaal is bij AZ ook nog 2 jaar gebleven toen het even niet lekker ging bij AZ, dus waarom zou dit bij NAC niet kunnen? ..

    En mafkezen die denken dat FC Twente een makkie is? nee, is het niet.. We zien dit jaar zoiezo een vaag seizoen tot nu toe..

    Heracles op 6, VVV Venlo op 9, NEC op 17, Heerenveen op 14, en FC Groningen op 12.. Deze clubs die op deze plekken nu staan valt me wel op.. NAC mag blij wezen want ik vind dit nog altijd een club dat eigelijk op plek 8 - 14 moet staan.. Dus ze doen het niet slecht..

    Het is wel, mocht NAC even 2 wedstrijden alles tegen zitten en plek 9 tot & met 14 een bloedvorm hebben, staat NAC alweer op plek 14.

    Hopelijk dat we kunnen stunten tegen Ajax, ik zie het niet als een makkie.. Maar ik zie wel kansen!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Kut anoniempje, mag ik even alles beantwoorden?

    _________________________________
    Anoniem zei
    na vanmiddag 7 punten achter op HERACLES. Eruit met die maaskant:

    1. er wordt geen nacvoetbal gebracht
    2. het is thuis al weken kut tegen matige tegenstanders
    3. niemand wordt beter, alleen slechter: kwakman, penders, zwaanswijk, leo
    4. amoah is een drama !
    ________________________________

    1. Wat is voor jou ''nacvoetbal'' ? .. Ik zie genoeg kracht in de spelers..

    2. Laatste thuis wedstrijden : NAC - Vitesse 4-0, NAC - RKC 1-0, NAC - Willem II 4-0, NAC - NEC 3-3, NAC - Sparta 2-2..

    Waar haal jij ingodsnaam die ''kut'' wedstrijden vandaan? we zijn op thuis gebied al 5 wedstrijden achter elkaar blij met minimaal een punt..

    3. Zwaanswijk scoorde tegen Sparta, Amoah tegen Utrecht, Amoah scoorde tegen NEC 2x, Amoah en Kwakman scoorde tegen Willem II allebij 1x..

    4. Amoah heeft laatst nog tegen FC Utrecht gescoord en een spits maakt niet altijd doelpunten, tegen sparta was het toch ook gelijk zonder dat Amoah een treffer maakt? Tegen NEC scoorde die 2x..

    Ik heb even een periode gepakt waar N'Kufo geen doelpunten maakt : Nkufo staat nu 6 wedstrijden droog.. Is deze man dan slecht? Nee, hij maakt nu veel assists..



    Oké jongeman.. Nu verzoek ik je om een mooi en goede reactie terug te geven.. AAHHH, wat is het toch fijn dat NAC.nl altijd die verslagen op nac.nl gewoon houdt en niet gelijk verwijderd...... En als je er niet mee eens ben? Ga naar een club die wel een club topscoorder heeft met de naam Ruiz (fc twente), die kan jou wensen 100% waarmaken..

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Nkufo staat nu 6 wedstrijden droog.. Is deze man dan slecht? Nee, hij maakt nu veel assists..

    Deed Amoah dat dan maar ipv scoren.

    Amoah is WAARDELOOS

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Blablabla. Lekker met z'n alle zeiken op Amoah. Sukkels.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik durf te wedden dat de meeste anoniempjes de wedstrijd niet eens gezien hebben. Het was gewoon een degelijke wedstrijd van NAC-zijde en als NAC iets meer geluk had gehad dan hadden we wellicht niet verloren.

    Maar simpel gezegd is Twente gewoon echt vele malen beter. Verliezen had niet gehoeven, maar het is echt geen schande om van dit elftal te verliezen hoor. Zeker de tweede helft was leuk om te zien met een hoop strijd (en de daarmee gepaarde slordigheden).

    @BSR

    Nu jullie toch bezig zijn met herschrijven van de site, kunnen jullie dan ook anoniem reageren uitbannen. Gewoon inloggen om te reageren, zoals op 99% van de forums/sites. Dan hoef ik niet minstens drie maal per nieuwsbericht van treurnis een traan uit m'n ooghoek te halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Nou zeg je verliest van de koploper hoor!
    Moet dat nou meteen voor zoveel gezeik zorgen?
    Wat ik erger vond was dat een of andere stumper uit het Twente vak het nodig vond om uit het niets bier ons vak, over ons heen, in te gooien en dat zo'n knuppel ook nog eens lekker mag blijven zitten en zwaaien! K*t volk daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Zonde?


    Boter op oew kont smeren en droog brood vreten, da's pas zonde!

    Verliezen tegen Twente is geen schande. Op naar de volgende wedstrijd!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. scouting nederland14 december 2009 om 04:57

    We hebben Theo Mommers toch ? En die andere arrogante autisten in het bestuur die allemaal precies weten hoe je een BVO moet managen ? dan hoeven we toch niet tevreden te zijn met kutjesvoetbal en pak m beet de tiende/elfde plaats aan het einde van de rit ? De tijden dat we blij mochten zijn dat we er ueberhaupt inbleven zijn allang voorbij. In tijden waarin andere regioclubs als Heracles, Twente en Utrecht ons aan alle kanten voorbij zijn gegaan gaan lopen roepen dat het allemaal geen schande is, geeft geen enkele pas. Eredivisievoetbal is competitief. Echte NACmensen zijn ook na een nederlaag tegen Twente een paar uur goed ziek. Alleen minkukels en lakeien van de huidige bestuursleden proberen de boel op te juinen met dat het allemaal geen schande zou zijn etc. DAT is pas onNACs !

    We moeten vast durven stellen dat Mommers en kornuiten een oude selectie bijelkaarbrachten die niet brengt wat je ervan mocht verwachten. Niemand wordt beter. Een kansenmissende ghanees in de spits: je moet gewoon eens luisteren wat daarover op de tribune wordt gezegd. Gewoon je oor te luister leggen. Maar blijkbaar is dat voor autisten als Tejo al te moeilijk. En dat is jammer.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. redelijke wedstrijd gezien waar meer mogelijk was dan 0 punten.
    Wederom zelf kansen creeren,en te weinig scoren breekt je weer op.
    Je laat de kans op 1-2 liggen en prompt scoort twente(overigens na mij mening fout van zwaanswijk die met zijn ervaring moet wezen dat hij de bal corner had moeten koppen ipv terug het veld in,kan ieder zijn eigen beter opstellen en heb je me controle)
    3-1 wederom comunicatie fout waar zwaanswijk bij betrokken was en de wedstrijd was over.


    Als je de laatste wedstrijden ziet,gaat het niet best maar ook weer niet zo slecht als de meeste hier roepen.
    Als je tegen nec,sparta en utrecht je kansen er gewoon inschiet heb je 7 punten meer en roept hier niemand over oprotten of wat dan ook.
    Dus het geluk en de pech van winnen of verliezen zat in deze wedstrijden kort bij elkaar(of gelijk),en nu valt het dubbeltje aan de andere zijde kut en jammer.

    Tevens ben ik benieuwd voor de vele supporters hier hoe zij dit zondag aanpakken als ajax op bezoek komt,zijn ze dan voor ajax of toch maar voor NAC:)

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Stelletje zeurpieten hier zeg, kommentaar op amowah commentaar op maaskant, blijf dan gewoon aub weg met dat negatief gedoe en stokerij. Wat kan mij het nu klappen waar heracles staat, die hebben nu ff een goede periode en danw ordt hier gezegt ze streven ons aan alle kanten voorbij, wat een onzin. Je lacht je rot hier met die neppers met hun negatief gedoen, krijgen jullie van de vrouw thuis geen aandacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. En hij kon blijven zitten!? Waar gaat dat heen met dat hedendaagse voetbal!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Pff, al dat gezeik om Amowah. Je moet juist apen trots zijn op een speler als hij dat hij bij ons clubje speelt. Loopt 1 op 2, wie doet hem dat na? Nee laten we uit de eerste divisie zn lange derm weer halen die er niks van kan. Nee Amowah een vet contract geven voor nog 4 jaar en we hebben de komende tijd een goede scorende spits in huis. Hij scoort 3 duels niet en gelijk al dat gezeik, stel kleuters. Nee hij zal er elke week 3 inschieten, dan is die binnen 2 maanden weg, dan je zin?

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Vakkie G

    het is tog gvd niet normaal dat er word gezeken op maaskant omdat de nac heeft verloren tegen twente.
    komop zeg heb een beetje een rieel beeld zeg, twente wint gewoon een aantal wedstrijden tegen bijv. fenerba...

    ga gewoon een keer achter je trainer en ploeg blijven staan als het wat minder gaat.
    godsamme als nac volgende week wint tegen ajax dan is het weer allemaal ole ole ole maaskant nou....

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Je moet niet vergeten dat vanuit het Twente vak met bier werd gegooid! Dan zou ik ook van slag zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. De lompste reacties hier vind ik van die begrijpende zieltjes. Verliezen van Twente is geen schande en dat soort bullshit.
    Waarom zou je niks mogen zeggen als je van Twente verliest ?

    Als er een kans was om Twente dit jaar op eigen veld pijn te doen, dan had NAC die wel.

    Als onze "veel scorende spits" die simpele kans erin had geprikt en Twente op 0-2 gezet dan was heel de wedstrijd anders gelopen.
    Nu help je Twente door je eigen falende voorhoede om terug te komen in de wedstrijd.

    @Hack op de tak
    Die kleuters kunnen tenminste z'n naam foutloos schrijven of desnoods kopieren.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. we zijn maar NAC hoor!!!! het is normaal dat we kunnen verliezen. stelletje azijnpissers zeg. Tegen ajaks gaan we helaas ook verliezen, so WHAT, we zijn maar NAC. Liever 10x achterelkaar verliezen met spectaculair voetbal dan 10x met catanacio voetbal winnen! Robert Maaskant forever!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. @Anoniem hierboven

    We zijn maar NAC ??????
    Ga je mond spoelen met water en zeep, dwaas.

    We are NAC and we are fucking proud of it.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ow, sorry een typfoutje. Typisch de NAC supporters van deze tijd op alles maar zeuren en zeiken. Straks scoord Amoah 2 x tegen ajax dan staat de nakkenist als eerste te springen en te roepen om contractverlenging. Een spits die 1 op 2 loopt bij NAC moet je koesteren, ook al scoord die nu niet elke week.... Net als Leo dat zijn spelers voor wie je naar het stadion komt of voor wie je 400 km gaat rijden naar enschede

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Penders en Kwakman worden slechter dit seizoen?
    Die zijn juist heel constant dit seizoen.
    Zwaanswijk ook alleen maakt hij wel bijna elke wedstrijd belangrijke foutjes en dat is natuurlijk niet de bedoeling..

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Zeuren op Maaskant of Amoah is een teken dat je niet achter je club staat, maar toch zou ik (als prikkel) de voorhoede graag anders zien. Waarom staat bijv. Reuser er niet in. Laten we zeggen voorhoede: Reuser, Leo, Kolkka met daarachter desnoods Lurling (alhoewel we een goed spelend middelveld hebben). Niet in vorm kan inhouden dat je ook niet speelt. Dat is wel mijn kritiekpuntje. Verder ben ik voor NAC en very proud of it!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. @Hack op de tak
    Ik snap die verdediging van Amoah niet.
    Alleen naar de cijfertjes kijken en roepen dat ie 1 op 2 loopt is wel heel makkelijk.
    Bovendien is ie met 1 op 2,5 erg op weg naar 1 op 3, maar dat terzijde.

    Een Amoah in vorm had nu op zeker op 1 op 1,5 kunnen staan. Misschien nog beter. Hij mist de laatste weken gewoon te veel kansen die een spits echt had moeten maken.
    Niet te snel tevreden zijn. Wij zijn NAC en geen Twente of Ajax, maar dat wil niet zeggen dat het niet beter kan.

    Overigens hoop ik niet dat ik als eerste sta te juichen, want dan is de rest misschien wel te langzaam. Maar al scoort Amoah er 3 tegen Ajax, bijtekenen hoeft niet van mij. Ik denk dat NAC toe is aan een andere spits volgend seizoen.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Pfff, kom op mensen maar Reuser i.p.v. amowah... het moet niet gekker worden, Reuser moeten ze proberen in de winterstop te laten gaan, desnoods tranfervrij, want we hebben er niks aan. Afgelopen vrijdag zat NAC weer bij RBC, zal waarschijnlijk voor Ars zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Dan is er dus hier iemand die er een beetje lacherig over doet met dat bier gooien maar bij nac krijg je meteen stadionverbod en een boete hoor..

    BeantwoordenVerwijderen
  47. @nakkenist.
    Gelukkig hoef jij die beslissing niet te nemen over het wel of niet bijtekenen van Amowah. Als het aan jou ligt laten ze heel de selectie vertrekken, want je hebt op iedereen altijd commentaar, i.p.v. vertrouwen te geven aan spelers, zeker als ze even in een dip zitten.

    BeantwoordenVerwijderen