donderdag 3 december 2009

Sparta in ieder geval zonder Denneboom en Adeleye

Sparta zal het morgen in ieder geval zonder Romano Denneboom moeten stellen. De aanvaller is door coach Adelaar uit de selectie gezet, zo meldt het AD.

Adelaar:"Romano gedraagt zich niet als een professional. Ik ben absoluut niet te spreken over de manier waarop hij speelt en traint. Daar mag hij thuis een paar dagen over nadenken. Ik hoef hem er niet bij in de voorbereiding op de wedstrijd tegen NAC. Zaterdag praten we wel verder."

Naast Denneboom mist Sparta ook Adeleye. De verdediger is geschorst.

14 opmerkingen:

  1. Gelukkig, want als er 1 persoon is die altijd tegen NAC scoort is het die verdraaide Denneboom wel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Matje Rutjes is er ook niet bij; enkele maanden uitgeschakeld vanwege zijn enkelband.
    Erg vervelend voor 'm.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is een boom zonder ballen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De verbanning zal Denneboom goed uitkomen met de kerstdagen in aantocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke club, Sparta. Maar twee namen in het stukje bezorgen me de nodige jeuk: Denneboom en Fritsie Adelaar. Hoe stereotyp kan een trainer zijn?

    Hup NAC en hala Breda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. NAC PER AUTOCOMBI NAAR DE GRAAFSCHAP
    03-12-2009
    NAC speelt op woensdag 23 december de bekerwedstrijd tegen Jong De Graafschap in Doetinchem. De wedstrijd is te bezoeken met een autocombi-regeling. De verkoop begint aanstaande zaterdag.



    De Doetinchemse driehoek van politie, justitie en burgemeeter wilde in eerste instantie een buscombi opleggen. Zij hadden daar verschillende argumenten voor: de inzet van agenten voor andere evenementen in de stad, de geringe beschikbaarheid van agenten rond de feestdagen, de ongeregeldheden met De Graafschap-supporters bij hun uitwedstrijd tegen Emmen en de spanningen die vorig jaar optraden tussen een groep NAC-supporters en een groep De Graafschap-fans.


    NAC heeft er bij de besprekingen op gewezen dat traditioneel de verhoudingen tussen NAC- en De Graafschap-supporters juist erg goed zijn. Bovendien mocht bij de vorige ontmoeting in Doetinchem de Bredase aanhang nog met vrij vervoer. Verder is een buscombi zeker door de week een erg grote drempel voor supporters om de wedstrijd te kunnen bezoeken: als er om 20.00 uur wordt gevoetbald, moeten de bussen al tussen vijf uur (Etten-Leur) en half zes (stadion) weg.
    Uiteindelijk is er uit het overleg een autocombi gerold, mede dankzij de goede samenwerking met De Graafschap. Niet ideaal, maar wel een stuk beter dan het eerste voorstel dat de driehoek overigens gewoon dwingend had kunnen opleggen. Als club kun je alleen je argumenten inbrengen in de hoop dat die worden meegewogen.


    De regeling is nu als volgt. Per club- of seizoenkaart is vanaf zaterdag één omwisselbiljet te koop bij Ticket Box voor € 7,90 (incl fee) en bij de S&I Desk vanaf aanstaande dinsdag voor € 6. De verkoop loopt tot en met 22 december. Voor de autocombi zijn 288 kaarten te koop. De Supportersvereniging en de Breda Loco’s laten (maximaal zes) bussen rijden. Totaal kunnen er bijna zeshonderd Bredase supporters deze bekerwedstrijd bezoeken.

    Aangezien er geen nieuwssubmit is ;)
    Toch autocombi.. altijd nog beter dan de bus

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jezus, maar 600 kaarten? Wat een bullshit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoe moet ik dit volgende zien, ik zag dit artikel op voetbalprimeur.nl. Zijn onze jongens niet meer gemotiveerd genoeg, of is er intern wat aan de hand! Geen idee hoe ik dit moet zien, maar hopen dat de selectie zich herstelt voor het duel van morgen, want drie punten moeten gewoon in Breda blijven.. ! :o

    Maaskant ontevreden na laatste training
    NAC-trainer Robert Maaskant was ontevreden na de laatste training van zijn selectie in de aanloop naar het duel met Sparta Rotterdam. De oefenmeester wilde dan ook nog niet laten weten welke elf spelers aan de aftrap verschijnen.


    "Ik ben totaal niet tevreden over de uitvoering. Morgen krijgen de spelers pas te horen wie er speelt", laat Maaskant weten aan BN/De Stem. Mogelijk mag Edwin de Graaf zich opmaken voor een basisplek. De middenvelder is hersteld van een blessure. Ook Tim Gilissen is inzetbaar. Hij keert terug van een schorsing.

    De terugkeer van Gilissen gaat mogelijk ten koste van Csaba Fehér. Gilissen was voor zijn schorsing basisspeler bij de Bredanaars. "Maar nogmaals: mijn opstelling staat nog niet vast", reageert Maaskant. Tegen Sparta Rotterdam moet Maaskant het nog altijd stellen zonder Tyrone Loran en Tommie van der Leegte.

    Maaskant verwacht een lastig duel tegen de Rotterdammers. "Sparta is een ploeg die durft te combineren en veel dreiging heeft in de voorste linie. Kortom geen makkelijke tegenstander voor ons."

    Zeg 't mij maar.. ! :o

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is natuurlijk belachelijk als je voor Sinterklaas met een denneboom aankom.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heb gehoord dat Sinterklaas naar het stadion komt vanavond.Weet iemand hier meer van?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. En Edwin de Graaf keert terug. (bron: Twitter Kees Kwakman)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. zeker zal ik vanavond aanweizg zijn.en hopen op een mooie sfeervolle avond met als grootste cadeau 3 punen voor NAC.
    fuck the kerstman !

    BeantwoordenVerwijderen
  13. graag een stream zodra t allemaal begint (Y)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gaat wéér eens lekker zeg word weer dikke nederlaag

    BeantwoordenVerwijderen